مارلنکا نوعی کیک است که هم بافت کیک و هم کرم لایه میانی کیک حاوی عسل می باشد. مارلنکا از آشپزخانه ی ارمنی به کل دنیا مشهور شده است.

 

مناسب برای چند نفر : 8 نفر

 

مدت زمان تهیه : 1 ساعت

 

مدت زمان پخت : 6 دقیقه

 

مواد لازم 

200 گرم شکر

 

250 گرم آرد

 

2 عدد تخم مرغ

 

55 گرم کره

 

2 قاشق سوپ خوری عسل

 

1 پاکت بکینگ پودر

 

مواد لازم برای تهیه شیر غلیظ شده 

 

1200 گرم شیر پرچرب

 

200 گرم شکر

 

کرم لایه ی میانی 

300 گرم شیر غلیظ شده

 

3 عدد تخم مرغ

 

2 قاشق سوپ خوری عسل

 

55 گرم کره

 

برای تزئین 

400 گرم مغز فندق

 

نکته : به هنگام جوشاندن شیر یک قاشق چوبی داخل قابلمه قرار دهید تا مانع از سرریز شدن شیر شود.

 

طرز تهیه 

1.آماده سازی کیک : تخم مرغ و شکر را آنقدر هم بزنید که تخم مرغ پف کند.

 

2.داخل یک قابلمه آب ریخته ، روی حرارت قرار دهید ، ظرفی که در برابر حرارت مقاوم باشد را داخل قابلمه حاوی آب قرار داده و کره را به روش بن ماری داخل ظرف ذوب کنید.

 

3.به جز آرد و بکنیگ پودر ، بقیه ی مواد را به کره ی آب شده اضافه کرده و هم بزنید.

 

4.زمانی که مخلوط به شکل یکدست تبدیل شد ، مخلوط تخم مرغ و شکر را از قبل هم زده بودید ، به بقیه ی مواد اضافه نموده و با کمک همزن ، مخلوط نمایید.

 

5.زمانی که حجم مخلوط در برابر حجم اولیه شد ، حرارت را کم کنید.

 

6.آرد را به کمک قاشق چوبی ، بدون اینکه زیاد هم بزنید ، به مخلوط اضافه نمایید.

 

7.از آنجاییکه کیک به حالت طبقه طبقه خواهد بود ، هر طبقه به صورت جداگانه پخته خواهد شد.داخل سینی فر یک ملاقه از مواد را ریخته و خوب پهن کنید ، بعد به مدت 5-6 دقیقه داخل فری که از قبل گرم کردید ، در دمای 165 درجه قرار دهید.

 

8.این کار را تا زمانی که مایع خمیری شکل تمام شود ، ادامه دهید ، بعد توسط یک قالب دایره ای شکل به طور مساوی برش دهید.

 

9.آماده سازی شیر غلیظ :

 

شیر را روی حرارت متوسط بجوشانید ، هر دفعه که روی شیر خامه بست ، به کمک قاشق خامه ها را بردارید ، این عمل را به مدت 2 ساعت تکرار کنید.

 

10.تا زمانی که 5/1 لیوان شیر باقی بماند ادامه دهید.

 

11.سپس از روی حرارت برداشته، داخل شیر ، شکر را ریخته و آنقدر هم بزنید که شکر کاملا حل شود ، بعد دوباره روی حرارت قرار دهید ، زمانی که شیر جوشید ، از روی حرارت بردارید ، به این طریق می توانید شیر غلیظ شده ، به دست آورید.

 

12.آماده سازی کرم برای لایه ی میانی :

کره را ذوب کرده ، کنار بگذارید ، بقیه ی مواد را داخل ظرفی باهم مخلوط کرده و در آخر کره را اضافه کرده و داخل یخچال قرار دهید.

 

13.آماده سازی کیک :

یک لایه از کیک را داخل ظرفی قرار داده ، سپس کرم آماده شده را به صورت لایه ای روی کیک قرار دهید و با کمک کاردک صاف کنید ، روی کرم لایه ی دیگر کیک را قرار داده و به همین ترتیب تمام لایه ها را روی هم قرار دهید، خب کیک مارلنکا آماده است. نوش جان


لوازم قنادی بهروز   ,، ,شیر ,کیک ,داخل ,دهید ,قرار دهید ,زمانی که ,، به ,را به ,تخم مرغمنبع

کیک رژیمی

کیک ماسه ای

کانال تلگرام لوازم قنادی بهروز:@behroz1388

زردچوبه

گلوگز چیست؟

کینوآ چیست

دسر ساده با خرما

مشخصات

آخرین جستجو ها

تجارت سفارش طراحی انواع دکوراسیون داخلی آپشن خودرو | گندم کار دانلود پوسته وردپرس دانلود فیلم و سریال ایرانی سایت برنامه نویسی تابلو چلنیوم چنلساز شعبانی far30spider شقایق شادمانی